Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Siempre podrás revocar tu consentimiento y obtener más información. Acceptar | Información

LÍNIA DE TRANSMISSIÓ 500 kV SANTA CRUZ – CHACO - BOLÍVIA

LÍNIA DE TRANSMISSIÓ 500 kV SANTA CRUZ – CHACO - BOLÍVIA

Bolívia, 13/01/2017

La Empresa Nacional d’ Electricitat de Bolívia (ENDE Corporación) ha adjudicat a Ingenieros Emetres, amb associació amb l’ enginyeria boliviana Enerplus, els treballs de modelat en PLS CADD de la línia de transmissió de 500 kV Santa Cruz – Chaco.

Aquesta línia recorrerà al llarg de les províncies de Andrés Ibáñez, Cordillera, Luis Calvo i Gran Chaco, amb una longitud total prevista d’ uns 430 km.

A partir d’ una traçada referencial, estudi geològic i geo-tècnic del terreny, així com l’ aixecament topogràfic amb tecnologia lider de la zona, es desenvoluparan els següents treballs  principals:

-           Selecció millor ruta

-           Definició de vèrtexs

-           Planta i perfil

-           Disseny i càlculs elèctrics (selecció de conductor i cable de guarda, nivell de tensió, coordinació d’ aïllaments, transposició de fases, etc.).

-           Disseny i càlculs mecànics (distàncies elèctriques, siluetes d’ estructures, fletxes i tensions, arbres de càrrega, càlcul estructura, etc.).

-           Disseny de fundacions i obres civils

-           Distàncies de seguretat i drets de via

-           Modelat en PLS-CADD.

La llarga trajectòria i grau d’ especialització de IM3 en el disseny de línies de transmissió, així com la seva experiència en diferents normatives i ubicacions geogràfiques (Espanya, Xile, Perú) han estat determinants per accedir amb èxit al desenvolupament d’ aquests treballs.