Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Siempre podrás revocar tu consentimiento y obtener más información. Acceptar | Información

Consultoria de Processos y Soluciones mòbils

Ingenieros IM3 SolutionCONSULTORIA DE PROCESOS Ingenieros IM3 SolutionCASOS D'ÈXIT
casos de exito
Descàrrega la nostra presentació

Consultoria de processos

Des de Im3 Solutions, posem al teu servei tota l' experiència dels nostres departaments per a millorar tot els processos logístics, minimitzant temps no productius. Realitzem un estudi de les necessitats de la seva empresa i els adaptem a solucions mòbils amb una base tecnològica.

Mobilitat

Els usuaris de les solucions poden consultar les dades en temps real directament de la base de dades de l' empresa. Des d’ aquestes solucions s' actualitzen i envien els nous continguts als dispositius. Els usuaris no tenen que passar per l' oficina per a descarregar la nova informació sobre estudis, projectes, contactes…

Editar i compartir

La consulta i edició dels continguts es realitza des de camp en temps real amb una solució a mida per a les necessitats d'ús.

D'aquesta forma els usuaris no necessiten tornar a l' oficina per a descarregar i tractar la informació.

A l'actualitzar en temps real les dades, tots els usuaris comparteixen la mateixa informació, independentment de la seva ubicació.

Anàlisi de la informació

Les solucions permeten visualitzar en forma de models descriptius la informació captada mitjançant un format d’ interfície gràfica, el que permet agilitzar el procés de presa de decisions i millorar els resultats.

Avantatges

  • Uniformitat de recol·lecció de dades.
  • Minimització de costos per desplaçaments.
  • Reducció de costos i paper 0.
  • Minimització de processos no productius.
  • Control d' equips i recursos.
  • Localització d' usuaris online.
  • Compatibilitat entre sistemes corporatius.

reunion IM3 Ingenieros